ترخیص-لاستیک-از-گمرک

ترخیص لاستیک از گمرک

ترخیص لاستیک و یا ترخیص تایر از گمرک دارای شرایط منحصر به فردی است و لازم است که اگر این نوع از کالا‌ها را خریداری کرده‌اید، در خصوص مراحل ترخیص لاستیک از گمرک نیز از طریق مشاور واردات اطلاعات لازم را داشته باشید. شرکت بازرگانی تلاش و توسعه یکی از شرکت‌هایی است که می‌تواند در زمینه ترخیص لاستیک در گمرک به شما کمک کند و از این بابت خیال شما را راحت نماید که اجناس شما از گمرک خارج خواهند شد. در ادامه توضیحات تکمیلی‌تری را در این خصوص ارائه خواهیم کرد.

صفر تا صد واردات لاستیک

در خصوص اهمیت واردات لاستیک باید گفت که علاوه بر خودروسازی، صنایعی مانند ماشین آلات صنعتی و تجهیزات هوایی نیز به آن نیاز دارند. این موضوع، ضرورت واردات لاستیک به منظور تأ‌مین نیاز داخلی را روشن‌تر می کند. با توجه به نقش مهم کالای مورد بحث در صنعت، سود واردات لاستیک نیز قابل توجه است؛ به همین دلیل بسیاری از بازرگانان و تجار، فعالیت در این زمینه را ترجیح می دهند. بی تردید این افراد باید با قوانین واردات و ترخیص لاستیک آشنا باشند و چالش های پیش روی این کار را بدانند.

انتخاب لاستیک های استاندارد مناسب خودروها و ماشین آلات داخلی، پیدا کردن تامین کننده خارجی، عبور دادن کالا از مسیر مناسب، انجام تشریفات گمرکی و پیشگیری از تأخیر در ترخیص کالا از جمله دغدغه های کسانی است که قصد واردات لاستیک را دارند. بهترین راه برای موفقیت در واردات لاستیک، کمک گرفتن از کارشناسان و ترخیص کاران خبره است. بدین منظور توصیه می شود، صفر تا صد واردات کالا را به مجموعه معتبری مانند بازرگانی تلاش و توسعه بسپارید.

شایان ذکر است که بخش اعظم واردات لاستیک به ایران از طریق کشورهای امارات، چین، هند، ترکیه، تایوان و کره جنوبی صورت می گیرد؛ پس از اینها می توان نام برخی کشورهای اروپایی را نیز ذکر نمود.

معیار‌ها و استاندارد‌های لاستیک ‌های وارداتی

معیار‌ها-و-استاندارد‌های-لاستیک-‌های-وارداتی

لاستیک ‌های وارداتی چه استاندارد‌ها و معیار‌هایی باید داشته باشند و ترخیص کار گمرک تایر چگونه کار ترخیص را انجام خواهد داد؟ خدمات ترخیص لاستیک از گمرک شامل چه مواردی می‌شود؟ آیا این موارد می‌توانند بر روی قیمت لاستیک‌ ها نیز تأثیر بگذارند؟ هزینه ترخیص لاستیک از گمرک می‌تواند با توجه به نوع لاستیک و همچنین کشور سازنده آن نیز تعیین شود. این موضوع است که سبب می‌شود افراد مختلف که بار‌های مختلف لاستیک را از کشور‌ها و شرکت‌های گوناگونی خریداری کرده‌اند، تعرفه‌های مختلفی را نیز بپردازند.

عاج لاستیک

اولین معیاری که در گمرک مورد سنجش قرار می‌گیرد، عاج لاستیک ‌ها است. عاج لاستیک‌ ها می‌توانند بر روی طول عمر لاستیک اثر بگذارند. مسلماً مشتریان نیز لاستیک ‌ها را می‌پسندند که طول عمر بالاتری دارند. لاستیک‌ هایی که زودتر دچار خرابی و یا خوردگی عاج‌ها شوند، می‌توانند در سرعت‌های بالا بترکند و همین موضوع خطرات جانی زیادی را در پی خواهد داشت.

تاریخ مصرف لاستیک ‌ها

مورد بعدی در خصوص تاریخ مصرف لاستیک ‌ها است. تاریخ مصرف‌های لاستیک ‌ها می‌توانند بر روی عمر مفید لاستیک و همچنین کیفیت آن بسیار اثر داشته باشند. ماده اصلی سازنده لاستیک ‌ها از پلاستیک است. در صورتی که تاریخ انقضا مصرف پلاستیک گذشته باشد، می‌تواند خواص خودش را از دست بدهد و همین موضوع نیز سبب می‌شود تا واردات این محصولات ممنوع باشد.

تاریخ مصرفی که بر روی هر لاستیک درج می‌شود یک عدد ۴ رقمی است. این عدد ۴ رقمی نشان می‌دهد که لاستیک در چه زمانی تولید شده است و تا چه زمانی امکان استفاده از آن وجود دارد. پیش از خرید هر نوع لاستیک از هر شرکتی لازم است که حتماً به این مورد توجه کافی و لازم را داشته باشید.

اندازه فشار باد لاستیک‌ ها

مورد بعدی که در ترخیص لاستیک خودرو می‌تواند اثر بسیار زیادی داشته باشد، اندازه فشار باد لاستیک ‌ها است. این فشار باد می‌تواند به گونه‌ای باشد که سبب بلا استفاده شدن لاستیک ‌ها نیز شود. معمولاً فشار را با حروف اختصاری PSI نشان می‌دهند که به طور کلی نشان دهنده میزان استاندارد فشار باد نسبت به وزن لاستیک است.

اندازه لاستیک ‌ها

مورد بعدی مربوط به اندازه لاستیک ‌ها می‌شود. لاستیک ‌ها با توجه به ماشین آلات و خودرو‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کنند، می‌توانند در اندازه‌های مختلف وجود داشته باشند و تولید شوند. اما به طور کلی یک استاندارد در خصوص آن‌ها وجود دارد که قطر رینگ لاستیک‌ ها نباید از ۲۵۴ میلی‌متر کمتر و از ۶۳۵ میلی‌متر بیشتر باشد.

مراحل اصلی واردات لاستیک

  • اخذ کارت بازرگانی
  • آشنایی با قوانین روز تجارت بین المللی و مطالعه بخشنامه جدید واردات لاستیک
  • تعیین کشور صادرکننده لاستیک
  • انتخاب لاستیک استاندارد برای محصولات داخلی و با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی ایران
  • یافتن فروشنده خارجی مناسب
  • مذاکره با فروشنده درباره نوع و کیفیت لاستیک‌ها، هزینه ها، روش پرداخت و …
  • درخواست صدور پیش فاکتور از فروشنده
  • اخذ مجوزهای مورد نیاز و ثبت سفارش کالا
  • تهیه اظهارنامه گمرکی
  • تخصیص ارز
  • بستن قرارداد حمل و نقل کالا و بیمه کردن محموله
  • ترخیص لاستیک از گمرک

مراحل ترخیص لاستیک

برای ترخیص لاستیک وارداتی از گمرک ایران باید مراحل زیر را طی کرد:

ورود کالا به گمرک

در این مرحله، برگه ای در اختیار صاحب کالا یا نماینده قانونی وی قرار می گیرد که اطلاعاتی از قبیل تعداد لاستیک‌ها، وزن آنها، کشور سازنده و تاریخ ورود کالا به گمرک را در بر دارد.

ارائه اسناد و مدارک مربوط به واردات لاستیک

واردات و ترخیص هر محموله تجاری، مشروط به دریافت یک سری مجوزها از سازمان های مربوطه و ارائه مدارک مورد نیاز است. لاستیک نیز از این قاعده مستثنی نیست. بهتر است، این کار را به ترخیص کار مجرب بسپارید؛ زیرا مدارک تحویل داده شده، توسط کارشناسان گمرک بررسی می شوند و در صورت ناقص بودن، فرآیند ترخیص کالا طولانی تر خواهد شد.

تکمیل فرم موجود در سامانه جامع گمرکی و دریافت کوتاژ

در این مرحله باید فرم اظهار را از طریق سامانه EPL‌ دریافت نموده و پس تکمیل، آن را در سایت بارگذاری کنید. بعد از انجام این کار، یک کد کوتاژ دریافت می شود و کالا در یکی از مسیرهای گمرکی سبز، زرد یا قرمز قرار می گیرد.

بازرسی لاستیک‌های وارداتی

در اینجا بسته های وارداتی توسط کارشناسان گمرک بررسی می شوند. کالاهای مسیر سبز به صندوق فرستاده می شوند؛ کالاهای مسیر زرد، پس از مرحله ارزیابی به صندوق ارسال می گردند؛ کالاهای مسیر قرمز، مراحل کنترل، ارزیابی و ارسال به صندوق را طی می کنند.

بررسی مدارک

در این مرحله مدارک و اسناد بر اساس قوانین و مقررات گمرکی بررسی شده و با بسته های وارداتی مطابقت داده می شوند.

پرداخت حقوق و عوارض گمرکی

پرداخت هزینه مربوط به حقوق و عوارض گمرکی ترخیص لاستیک را می توان به صورت نقدی و حضوری در گمرک مربوطه یا به صورت اینترنتی انجام داد.

بارگیری لاستیک‌ ها

پس از طی کردن مراحل بالا نوبت به بارگیری بسته های لاستیک وارداتی و خروج آنها از گمرک می رسد. واردکننده یا صاحب کالا، همچنین نماینده قانونی وی با ارائه مدارک مورد نیاز، محموله را تحویل خواهند گرفت.

مدارک لازم برای ترخیص لاستیک

مهم ترین اسناد و مدارکی که جهت ترخیص لاستیک باید به اداره گمرک تحویل داده شوند، عبارتند از:

  • اصل و کپی کارت کارت ملی واردکننده لاستیک
  • اصل و کپی کارت بازرگانی
  • بارنامه
  • فاکتور خرید
  • پیش فاکتور
  • ترخیصیه (از شرکت حمل و نقل باید دریافت گردد)
  • تاییدیه (از سوی صادرکننده یا کشور مبدأ)
  • بیمه نامه
  • قبض انبار
  • مجوز وزارت راه
  • مجوز ثبت کالا در سامانه جامع گمرکی
  • مجوز مربوط به استاندارد لاستیک وارداتی
  • اظهارنامه ترخیص لاستیک
  • گواهی بررسی کالا
  • رسید پرداخت هزینه‌های مالیات، ترخیص کالا و …

به منظور آشنایی بیشتر با مراحل واردات، نحوه ترخیص لاستیک و مدارک لازم برای انجام این کار از بازرگانی تلاش و توسعه راهنمایی بخواهید.

تعرفه‌های گمرکی واردات لاستیک

تعرفه واردات لاستیک چقدر است؟ مسلماً می‌دانید که به هنگام ترخیص کالا از گمرک به کشور از طریق گمرک دارای تعرفه مشخص خودشان هستند و برای ترخیص لاستیک خودرو باید هزینه مربوط به آن را نیز بپردازید.

اتوبار تهران

هزینه ترخیص لاستیک از گمرک

هزینه‌های ترخیص لاستیک از گمرک را می توان به دو دسته مالیات و سایر هزینه‌ها تقسیم کرد. این هزینه ها بر اساس کد تعرفه گمرکی کالا تعیین می گردند. کد تعرفه گمرکی اغلب لاستیک های وارداتی در ردیف 4011 قرار می گیرد. در حالت کلی این کد از 401110 تا 401390 متغیر است؛ و بر حسب نوع لاستیک، کشور تولیدکننده، زمان واردات و شیوه ورود به کشور متفاوت خواهد بود. حقوق ورودی لاستیک بسته به نوع آن و سایر شرایط، بین 5 تا 40 درصد است.

هزینه های کلی ترخیص کالا را می توان شامل موارد زیر دانست:

  • حقوق و عوارض گمرکی (بر اساس تعرفه گمرکی محاسبه می شود)
  • سود بازرگانی واردات لاستیک
  • مالیات بر ارزش افزوده
  • مالیات 4 درصدی (مالیات علی الحساب)
  • عوارض هلال احمر
  • هزینه های مربوط به حمل، بارگیری و تخلیه
  • هزینه بیمه محموله
  • هزینه بازرسی اداره استاندارد
  • هزینه بازرسی کالا در گمرک
  • هزینه انبارداری لاستیک

خدمات ترخیص لاستیک توسط بازرگانی تلاش و توسعه

همان گونه که احتمالاً متوجه شده اید، ترخیص محصولی مانند لاستیک از گمرک، فرآیندی نسبتاً پیچیده است. در واقع عدم آشنایی با قوانین روز و نحوه مواجهه با چالش های احتمالی، می تواند، باعث باقی ماندن کالا در گمرک می گردد. تأخیر در ترخص لاستیک، هزینه هایی را به صاحب کالا تحمیل می کند و از جنبه های مختلف موجب زیان مالی خواهد شد. این موارد کلیت ماجرا بوده و لازم است تا برای آن که جز به جز این مسئله را بدانید از یک ترخیص کار لاستیک و یا از یک شرکت ترخیص لاستیک از گمرک و ترخیص کالا بین المللی همچون شرکت بازرگانی تلاش و توسعه کمک بگیرید. این کار به شما کمک می‌کند تا در عین صرف کمترین هزینه‌ها و در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانید ترخیص لاستیک خودتان را انجام دهید و علاوه بر آن به تمامی امور گمرک های مختلف از قبیل ترخیص کالا از گمرک خرمشهر، بندرعباس، دبی و دیگر گمرکات آشنایی پیدا کنید .برای اطلاعات بیشتر درمورد ثبت سفارش خود میتوانید با شرکت ثبت سفارش کالا تماس بگیرید

سؤالات متداول در خصوص ترخیص لاستیک 

هزینه ترخیص لاستیک چقدر است؟

هزینه خدمات ترخیص لاستیک می‌تواند با توجه به نوع لاستیک، حجم بار و برند لاستیک متفاوت باشد.

در صورت ناقص بودن مدارک، ترخیص بار به چه شکل انجام می‌شود؟

اگر تمامی مدارکی که برای ترخیص لاستیک نیاز دارید را نداشته باشید، احتمالاً روند ترخیص کاری شما با مشکل روبرو می‌شود و نمی‌توانید سر موعد کار خود را انجام دهید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

.