ده تا از پر سود ترین کالاهای وارداتی عراق

10 تا از پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق

عراق یکی از کشورهای همسایه ایران است که قرابت فرهنگی و تاریخی زیادی با آن دارد. وجود مرزهای مشترک، نیازهای متقابل اقتصادی و ارتباط آسان تر نسبت به بسیاری از کشورها باعث شده است که شاهد گسترش روابط تجاری بین دو کشور باشیم. از طرفی برخلاف ایران، عراق با تحریم های متعدد مواجه نیست؛ علاوه بر این منابع غنی و تولیدات خاص خود را دارد. با این تفاسیر رونق واردات کالاهای مختلف از عراق بدیهی به نظر می رسد. حال سؤال پیش می آید که پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق از کدام اند؟ در این مقاله از بازرگانی تلاش و توسعه به این پرسش پاسخ می دهیم. برای ترخیص کالا در تهران و دیگر گمرک ها با کارشناسان بازرگانی تلاش و توسعه در ارتباط باشید.

پرسودترین محصولات وارداتی غیرنفتی از عراق

در سال های اخیر شاهد افزایش واردات کالاهای غیر نفتی از عراق بوده ایم؛ از این رو قصد داریم، 10 مورد از پرسودترین این کالاها را معرفی کنیم:

1.     واردات میله فولادی یا آهنی

از جمله پرسود ترین کالاهای وارداتی از عراق که به میزان بالایی به ایران وارد می شود، میله های آهنی یا فولادی هستند. گفته می شود که طی سالیان گذشته، بیش از 70 هزار تن از این کالاها با ارزشی بیش از 36 میلیون دلار (تقریباً هزار میلیارد تومان) واردات داشته ایم. در واقع 18 درصد از حجم محصولات وارداتی از عراق به میله های فولادی اختصاص دارد.

2.     واردات آلیاژهای آلومینیوم

یکی دیگر از پرسودترین کالاهای وارداتی عراقی که سهم 6.91 درصدی از کل واردات از عراق را به خود اختصاص داده، آلیاژ آلومینیوم است. گفته می شود که بیش از 18 هزار تن انواع آلیاژ آلومینیومی به کشور وارد می شوند که ارزش آنها بالغ بر 34 میلیون دلار (معادل 849 میلیارد تومان) است.

3.     واردات دستگاه تهویه مطبوع دو تکه

در لیست کالاهای وارداتی از عراق، دستگاه تهویه مطبوع دو تکه، رتبه سوم را از نظر فراوانی و پرسود بودن به دست می آورد. سهم این کالا در واردات از کشور عراق، بیش از 11.46 درصد و ارزش آن بالغ بر 23 میلیون دلار است.

4.     واردات آسیاب و مخلوط کن خانگی

از میان پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق، آسیاب و مخلوط کن های خانگی، رتبه چهارم را به دست آورده‌اند. سهم این کالاها، تقریباً 4.25 درصد از کل واردات از عراق است؛ ارزش محصول، 8.6 میلیون دلار می باشد.

5.     واردات کاغذ و مقوای بازیافتی

کاغذ و مقواهایی که برای بازیافت استفاده می شوند، بخشی دیگر از پرسودترین محصولات وارداتی از عراق را تشکیل می دهند. سهم این کالاها از واردات عراق، 3.57 درصد و ارزش آنها بالغ بر 7 میلیون دلار است.

6.     واردات قوطی بدون درز

یکی دیگر از مهم ترین کالاهای وارداتی از عراق به ایران، قوطی بدون درز است. این محصول، 3.23 درصد از سهم واردات از عراق را به خود اختصاص داده و و ارزش آن 6.5 میلیون دلار می باشد.

7.     واردات کاغذ و مقوای کرافت

ارزش واردات کاغذ و مقوای کرافت سفید نشده، بالغ بر 4 میلیون دلار بوده و 2.08 درصد واردات از عراق را به خود اختصاص داده است.

8.     واردات ماشین ظرفشویی خانگی

لوازم خانگی، بخشی از واردات کالای پرسود از عراق به ایران را تشکیل داده اند. در این میان انواع ماشین ظرفشویی خانگی، سهم ویژه ای (1.93 درصد از کل واردات از عراق) را به خود اختصاص داده و گفته می شود که ارزش واردات آن در سال گذشته، بیش از 3.8 میلیون دلار بوده است.

9.     واردات لاستیک رویه چرخ

یکی دیگر از کالاهای وارداتی از عراق که سود بالایی برای تجار به ارمغان می آورد، لاستیک رویی چرخ است. سهم این کالا از کل واردات از عراق، 1.79 درصد و ارزش واردات آن بالغ بر 3.5 میلیون دلار است.

10. واردات ضایعات آلومینیوم

در لیست واردات کالای پرسود از عراق، قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز به چشم می خورد. این محصول، 1.76 درصد از سهم بازار واردات کالا از عراق را تشکیل داده و ارزش آن در سال گذشته 3.4 میلیون دلار بوده است.

سایر کالاهای وارداتی پرسود از عراق

علاوه بر آنچه تا بدین جا بیان شد، محصولاتی دیگری نیز هستند که واردات آنها از عراق می تواند، سود قابل توجهی به همراه داشته باشد. در ادامه به برخی از این کالاها اشاره می کنیم:

مواد غذایی

عراق، کشوری با بازار داخلی پرجمعیت است؛ به همین دلیل فعالیت زیادی در زمینه تولید مواد غذایی دارد و شاهد واردات محصولاتی مانند برنج، روغن، حبوبات و لبنیات از عراق به ایران می باشیم. با توجه به نیاز کشور، مواد غذایی در زمره پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق قرار می گیرند.

لوازم خانگی

پیشتر اشاره کردیم که واردات لوازم خانگی از عراق به ایران، پرسود است و ماشین ظرفشویی خانگی، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص می دهد. در کنار این کالا، شاهد کسب سود از واردات انواع ماشین لباسشویی، یخچال، کولر، تلویزیون و سایر لوازم الکترونیکی نیز می باشیم.

موبایل و کامپیوتر

هیچ گونه تحریمی برای کشور عراق از نظر واردات گوشی موبایل، رایانه، لوازم هوشمند، قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر وجود ندارد؛ به همین دلیل یکی از مراجع واردات این محصولات به ایران به شمار می رود؛ البته واردات چنین کالاهایی، مشروط به اخذ مجوزهای خاص از مراکز معتبر است.

واردات محصولات نفتی فرآوری شده

عراق یکی از مهم ترین کشورهای تولیدکننده محصولات نفتی فرآوری شده به شمار می رود؛ به همین دلیل واردات محصولاتی مانند بنزین، گازوئیل و مازوت به ایران رونق دارد. با توجه به نیاز مبرم کشور در زمینه سوخت و انرژی، واردات مشتقات نفت و مواد نفتی فرآوری شده از عراق، سود بالایی دارد. مجموعه تلاش و توسعه  در کنار شما صفر تا صد فرآیند واردات از عراق راانجام می دهد.  تا بتوانید با بهترین روش کالاهای خود را به ایران انتقال دهید. این مجموعه همچنین شما را برای پرداخت  کمترین هزینه ترخیص کالا نیز یاری می‌کند.

واردات پرسود از عراق با بازرگانی تلاش و توسعه

در نوشتاری که گذاشت، سعی کردیم، توضیحاتی درباره پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق ارائه دهیم؛ همچنین نهایت تلاش خود را به کار بردیم، تا محصولات را به ترتیب اهمیت، ارزش و سهمی که از بازار واردات به خود اختصاص داده اند، معرفی کنیم؛ اما عوامل سیاسی، اقتصادی و تجاری زیادی بر روند واردات کالاها تأثیر می گذارند که می توانند، این لیست، همچنین ارزش و ترتیب کالاها را تغییر دهند. علاوه بر اینها قوانین مربوط به واردات و تشریفات گمرکی، مدام در حال تغییر هستند.

به طور کلی برای واردات از عراق باید بازار آن را بررسی نمود و اطلاعات جامعی درباره نحوه تجارت با این کشور به دست آورد؛ اما بهترین روش برای داشتن یک تجارت بین المللی موفق، کمک گرفتن از افراد متخصصی است که در زمینه واردات و ترخیص کالا از تجربه بالایی برخورداراند؛ به همین دلیل به کسانی که قصد تجارت در حوزه پرسودترین کالاهای وارداتی از عراق را دارند، توصیه می کنیم از کارشناسان بازرگانی تلاش و توسعه کمک بگیرند.

مجموعه مذکور، سابقه درخشانی در ارائه خدمات واردات، صادرات، انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا دارد؛ در تمام مراحل کار شما را یاری خواهد کرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

.