ترخیص کالا از گمرک شهید رجایی بندرعباس و دیگر گمرک ها از مهم ترین مراحل تجارت و بازرگانی است، در واقع اطلاع داشتن از مراحل ترخیص، تعرفهها و قوانین مربوط به آن در روند کار بسیار مهم است. در زمینه ترخیص باتری از گمرک نیز مانند سایر کالاها نیاز به داشتن اطلاعات کافی در این زمینه داریم. در این مقاله اطلاعات مورد نیاز شما در زمینه ترخیص باتری از گمرک را در اختیارتان قرار میدهیم.
باتری قلمی و نیم قلم انواع مختلفی دارند و با توجه به نوع و تکنولوژی مورد استفاده قرار میگیرد. باتریهای قلمی و نیمه قلمی از پر کاربردترین باتریها در وسایل الکترونیکی هستند و هر کدام به دلیل تفاوتهای ساختاری مزایا و معایب خاص خود را دارند. عمده واردات باتری قلمی به ایران، از کشور های چین، کره، امارات متحده عربی، ترکیه، آلمان و ….. انجام میشود. برای واردات و ترخیص باتری از گمرک باید به بخشنامههای صادر شده مراجعه کنید و براساس قوانین مدونشده و اخذ مجوزات لازم در آنها به تجارت این کالا بپردازید. در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهید شد. به دلیل تغییرات دورهای این بخشنامه ها باید به افراد زبده و متخصص مراجعه کنید.
چگونگی ترخیص باطری قلمی از گمرک
ترخیص باتری قلمی از گمرک معمولا توسط خود فروشنده انجام می گیرد. اما پروسه ترخیص بسیار پیچیده و زمان بر است و چه بسا گیج کننده، از همین رو بسیاری از فروشنده ها مایل هستند که ترخیص کالا آن ها توسط یک مجموعه ای حرفه ای صورت بگیرد تا دیگر نیاز نباشد این پرسه های زمان بر را خود انجام دهند.
پس از اینکه مشخص کردید که میخواهید واردات باتری را از کشور موردنظر انجام دهید، برای واردات انواع باتریها با کارخانهها، فروشندگان و همینطور شرکتهای موجود صحبت کرده، سپس قرارداد خرید باتریها را ثبت کنید. در مرحله بعد باید هزینههای لازم را بپردازید و کارهای باربری محصولات خود را انجام دهید.
در اینجا لازم است با تعرفه گمرکی واردات باتری از گمرک آشنا باشید، سپس محصولات را به ایران یا کشور مورد نظر خود وارد کنید. بعد از ورود بار به کشور، در ابتدا وارد گمرک میشود و بعد از انجام دادن امور گمرکی، میتوانید محصول وارداتی را ترخیص کنید.
مراحل ترخیص باتری ماشین از گمرک و دیگر باتری ها
- تکمیل اظهار نامه واردات و ثبت آن در سیستم گمرک به صورت آنلاین
- بررسی و تایید اعلامیه و اسناد دیگر توسط وارد کننده و اعتبارسنجی آن توسط سیستمم گمرک به صورت آنلاین
- پرداخت عوارض و مالیات در خواست شده برای ترخیص لوله استیل از گمرک
- ارائه اسناد و مدارک لازم جهت ترخیص محصول و تطبیق آنها توسط گمرک
- بازسازی و آزادسازی بار
- صدور پروانه
ترخیصکار باتری قلمی و انواع باتری از گمرک
ترخیص کار گمرک به فردی گفته میشود که توسط قراردادی که بین او و صاحب بار بسته شده است، تشریفات گمرکی را برای او انجام میدهد. ترخیصکار باید به عنوان نماینده صاحب بار، صادرات و واردات را از طریق گمرک انجام دهد.
وظیفه خارج کردن یا وارد کردن انواع بار بر عهده ترخیصکار گمرک میباشد که باید با دقت بالا و صرفهجویی در زمان و هزینه، این امور را به بهترین شکل انجام دهد. ترخیص کار باطری از گمرک نیز فردی است که کار ترخیص باتری از گمرک را برای صاحب آن انجام داده و از هزینه خدمات ترخیص باتری از گمرک آگاهی کامل دارد. ترخیص کننده باتری از گمرک همچنین تمام بخشنامهها و نکات قانونی را نیز میشناسد و با امنیت کامل تمام مراحل ترخیص انواع باتری از گمرک را انجام میدهد.
برای واردات و ترخیص باتری در گمرک و ثبت سفارش باتری یا تعیین تعرفه باتری باید اطلاعاتی را داشته باشید که نیازمند دانش و تجربه ترخیص کار باتری از گمرک هستید.
در ضمن باید اشاره کنیم برای واردات باتری نیاز است در آغاز کارت بازرگانی را دریافت کنید. اگر آن را دریافت نکردید میتوانید از شرکتهای وارداتی و بازرگانی فعال در این حوزه کمک بگیرید. بعد از اینکه تمام مراحل قانونی را به درستی در کشور طی کردید، وقت آن میرسد که به دنبال تامین کنندگان قابل اعتماد در کشورهای تولیدکننده همچون چین و دبی باشید.
وظایف یک ترخیصکار ماهر چیست؟
اگر میخواهید برای واردات باتری از یک ترخیصکار باتری از گمرک کمک بگیرید باید با وظایف یک ترخیصکار آشنا باشید. مهمترین وظیفه یک ترخیصکار، صرفه جویی در زمان و هزینه است. با توجه به وجود قوانین سخت واردات و صادرات در کشور ما لازم است پیش از ورود یا خروج انواع بار از گمرکات، افراد حقیقی یا حقوقی نسبت به ثبت سفارش اقدام نمایند.
یکی دیگر از وظایف ترخیصکار این است که، مجوز حق ورود به کشور را پیش از وارد نمودن کالا توسط مبادی گمرکی بگیرد. یک ترخیص کار ماهر اطلاعات جامعی از قوانین صادرات یا واردات گمرک کشور و بینالملل دارد.
مهارت بالای ترخیصکار گمرک باعث میشود تا صاحب بار کمترین زیان را در امور گمرکی ببیند. علاوه بر مجوزهای ثبت سفارش برای صادرات یا واردات، مجوز های جانبی دیگری نیز هستند؛ فردی که اقدام به ترخیص مینماید باید با آگاهی از این مجوزها و انجام سریع آنها میتواند به صاحب بار در ترخیص به موقع کالاها و اجناس کمک نماید.
هزینه ترخیص باتری قلمی و انواع باتری از گمرک
باتریها به طور کلی در تعرفههای 8506 و 8507 طبقهبندی میشوند. شارژهای ورودی باتری از 4٪ تا 26٪ متغیر هستند. ضمناً خوب است بدانید سه تعرفه باتری مشمول اولویت 10 میباشد. هزینه ترخیص باتری از گمرک براساس نوع باتری متفاوت است.
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص باتری نیم قلمی (AAA/LR03/AM4) 85061020 است
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص باتریهای دکمهای (Round Cell) 85061030 است
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص باتری نیم قلمی (AAA/LR03/AM4) 85063020 است
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص باتری فرسوده در ردیف 8548 قرار دارد که دارای 4% حقوق ورودی و 9% مالیات ارزش افزوده می باشند و برای ورود مجوز سازمان محیط زیست را نیز لازم دارد
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص باطری خودروی سواری 85071010 است و جزو گروه کالایی 10 قرار دارد ومی توان با پرداخت 2 برابر سود بازرگانی نسبت به ثبت سفارش آن اقدام نمود .
بهترین شرکت ترخیص باتری از گمرک
همانطور که گفتیم واردات این کالا میتواند سود بسیاری برای واردکنندگان داشته باشد. از این رو ممکن است بخواهید به واردات این کالا بپردازید ولی از مراحل آن مطمئن نباشید. اصلا جایی نگرانی نیست؛ زیرا شرکت ترخیص کالا در تهران بسیاری وجود دارند که خدمات ترخیص باتری از گمرک را ارائه میدهند.
با کمک این شرکت تلاش و توسعه شما دیگر خود را درگیر بررسی تعرفه گمرکی ترخیص باتری از گمرک و مراحل ترخیص باتری از گمرک نمیکنید و مراحل قانونی و بررسیهای مربوط به تعرفهها و معافیت گمرکی را به شرکت مربوط واگذار میکنید. البته توجه داشته باشید، شرکتی که انتخاب میکنید باید باتجربه، معتبر و کاردان باشد.
سوالات متداول در خصوص ترخیص باتری
حق العمل کار برای ترخیص کیست؟
حق العمل کار که در ماده 357 قانون تجارت به تعریف آن پرداخته شده است، با عنوان صاحب کار و به دستور و حساب وی مراحل واردات و ترخیص کالا از گمرک را برعهده می گیرد و تا خروج کالا از گمرک به کلیه امور رسیدگی می کند. این شخص با تسلط کامل بر قوانین و مقررات گمرک ها و کشورها می تواند تمامی تشریفات گمرکی را بدون هیچ مشکل و در کمترین زمان ممکن ترخیص کند.
تفاوت ترخیص کار با حق العمل کار در ترخیص باتری چیست؟
از مهمترین تفاوتهای آنها به مجوزها و پروانه کاری مربوط می شود و به شرح زیر است: حق العمل کار مراحل ترخیص را به نمایندگی شرکت یا یک شخص خاص بر عهده می گیرد و در قبال آن هزینه دریافت کند اما ترخیص کار با وکالتی که از طرف صاحب کالا دارد، مراحل را به انجام می رساند در صورتی که حق العمل کار هیچ وکالتی از سوی صاحب کالا ندارد. ترخیص کار هیچ مسئولیتی در قبال بدهی و اقدامات صاحب کالا ندارد در حالی که حق العمل کار نماینده غیر مستقیم صاحب کالا محسوب می شود و مسئولیت ها را برعهده دارد.
صدور موقت برای باتری چیست؟
رویه گمرکی است که به موجب آن کالاهای مجاز برای اهداف معینی شامل ساخت، پردازش، تعمیر، تکمیل، شرکت در نمایشگاه یا ماشینآلات و تجهیزات برای انجام خدمات فنی و مهندسی به طور موقت و ظرف مهلت معینی به خارج از کشور صادر و سپس به کشور بازگردانده میشود. این کالاها اگر در زمان معینی به کشور برگردانده نشوند به صادرات قطعی تبدیل میشوند و مشمول هیچگونه استرداد و تسهیلات صادراتی نمیشوند.