واردات کدام کالاها همچنان ممنوع است ؟

واردات کدام کالاها همچنان ممنوع است ؟

واردات کالاها یکی از مهم ترین عناصر تجارت بین ‌المللی است که به رشد و توسعه اقتصادی یک کشور کمک می‌ کند. با این حال، برخی کالاها به دلایل امنیتی، بهداشتی یا صنعتی همچنان تحت ممنوعیت قرار دارند. در این مقاله، به بررسی کالاهای ممنوعه وارداتی، خواهیم پرداخت. این کالاها شامل کالاهای نظامی، مواد مخدر، سلاح‌ها، سانکسیون‌ها و محصولات مورد نیاز صنایع حساس و غیره می‌شوند. با شناخت دقیق این موارد، کشورها قادر خواهند بود سیاست‌های وارداتی خود را بهبود بخشیده و امنیت و عدالت در بازار جهانی را تامین نمایند. شرکت ثبت سفارش واردات تلاش و توسعه شما در این مسیر کمک خواهد کرد.

 

لیست کالاهای ممنوعه وارداتی 1402

ما هر ساله شاهد تغییراتی در لیست کالاهای ممنوع واردات 1402 هستیم. از این رو، اگر قصد فعالیت در حوزه واردات و صادرات کالاها را دارید، بایستی ابتدا لیست کالاهای ممنوعه را بررسی کنید. ما در بازرگانی تلاش و توسعه این لیست را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم تا به راحتی بتوانید تصمیم بگیرید که چه کالایی اجازه ورود به کشور ایران را دارد.

کالاهای ممنوعه وارداتی در اصناف مختلف
وزارت جهاد کشاورزی صنایع غذا و دارو مرکز دخانیات صنایع معدنی شیمیایی و پلیمری
اسب برای مسابقه شیر سیگار برگ و سیگاریلو خاک رس رنگ زدا و گل سرشور الکل اتیلیک و سایر عرق ها
الاغ شیر خشک صنعتی از شیر شتر سیگار حاوی توتون سنگ پا خاکستر و فضولات حاصل از سوزاندن زباله شهرداری ها
ژامبون، سردست و قطعات آن با استخوان کره بسته بندی شده به صورت بسته های ۵۰۰ گرمی و کمتر مرمر انواع شمع
گوشت اسب، الاغ، قاطر یا استر، تازه، سرد کرده یا منجمد خمیرهای لبنی برای مالیدن روی نان تراورتن ضایعات کلینیکی
جگر پنیر تازه، پنیر حاصل از آب یا کشک، پنیر مرمریت وان، ظرفشویی و دستشویی
خوک پنیر رنده شده یا به صورت پودر از هر نوع ماسه سنگ ظروف ملامین
میمون پنیر ذوب شده قلوه سنگ، ریگ در، پنجره، چارچوب و آستانه در
مارماهی پنیرهای دارای رگه های کپک آبی رنگ گچ، سنگ گچ
ماهی کاد عسل طبیعی سنگ آهک
سگ ماهی و سایر کوسه ماهی ها سیمان سفید
سفره ماهی خاک رس رنگ زدا و گل سرشور
ماهی نیش دندان

شایان ذکر است که این کالاها تنها برخی از کالاهای ممنوعه در سال 1402 هستند. برای اطلاع دقیق از کالاهایی که اجازه ورود به کشور را ندارند، می توانید از کارشناسان مطرح مجموعه بازرگانی تلاش و توسعه کمک بگیرید.

چرا این موارد در لیست کالاهای ممنوعه وارداتی قرار می گیرند؟

قوانین واردات کالاهای ممنوعه

  • آنها براساس اخلاق و نظام شرعی ممنوع هستند؛ یعنی استفاده از آنها با قوانین مذهبی و اخلاقی تعارض دارد.
  • بعضی از این کالاها دارای تشابهاتی هستند که تشخیص آنها از یکدیگر بسیار دشوار است.
  • عدم مطابقت با استانداردها و کیفیت‌های مورد نیاز و موجود نیز یک دلیل مهم برای ممنوعیت این کالاهاست. واردات کالاهایی که هنگام تست‌های استاندارد و کیفیت عبور نمی‌کنند، مشکلاتی مانند خرابی سریع کالا، خطرات برای سلامتی مصرف‌کنندگان و ایجاد آسیب ‌های اقتصادی را به همراه دارد.

در نهایت، نبود ارز کافی نیز باعث ممنوعیت واردات این کالاها می ‌شود. در صورت عدم توانایی پرداخت هزینه ‌های مربوط به واردات و نبود ارز کافی، کالاها به راحتی وارد نشده و روند تجارت متاثر می‌شود.

 

قوانین واردات کالاهای ممنوعه

شاید برایتان این سؤال پیش آمده باشد که آیا راهی برای ورود کالاهای ممنوعه وارداتی به داخل کشور است؟ بایستی گفت که برخی کالاها مانند مواد دارویی، غذایی، معدنی و آلی به عنوان کالاهای دو منظوره مورد سوء استفاده بیوتروریسم قرار می ‌گیرند. به همین دلیل، تمامی کالاها از جمله کالاهای بهداشتی، قرنطینه ‌ای، زیست محیطی و ایمنی باید تحت نظر سازمان ‌های مربوطه مانند سازمان بهداشت بررسی و آزمایش شوند و پس از صدور تاییدیه، قابل ورود به کشور هستند.

به موجب ماده 198، برخی از کالاها دارای معافیت ‌ها و ممنوعیت‌ های خاص هستند و تنها با دریافت موافقت نامه کتبی از وزارت امور خارجه و بر اساس قوانین مربوطه، می ‌توان آن ‌ها را وارد کرد. در این صورت، شرکت واردات کالا با رعایت تمامی قوانین و شرایط کشورها، به خصوص ایران، به فعالیت خود ادامه می ‌دهد.

همانطور که در بخش قبلی مطالعه کردید، لیست کالاهای ممنوعه وارداتی شامل برخی مواردی است که ورود آن‌ ها به صورت موقت ممنوع است. ممنوعیت این کالاها بر اساس قوانین زیر تعریف شده است:

  1. عبور کالاها به صورت ورود موقت که به دست قانون نیز ممنوع شده ‌اند، امکان پذیر نمی ‌باشد.
  2. براساس بند پ ماده 122، کالاهای موقت باید در صورت لزوم و با قید شرط، موافقت وزارت خانه را دریافت کنند.

با توجه به این قوانین و محدودیت ‌ها، در انتخاب شرکت برای واردات کالاها باید دقت لازم را به عمل آورید.

 

بازرگانی تلاش و توسعه، بهترین انتخاب برای تجارت شما

بازرگانی تلاش و توسعه، بهترین انتخاب برای تجارت شما

تلاش و توسعه به عنوان یک شرکت بازرگانی معتبر، بهترین انتخاب برای واردات و صادرات کالاهای شما است. اگر سر و کار شما با واردات کالاهای ممنوعه است، بازرگانی تلاش و توسعه می تواند در این زمینه به شما کمک کرده و از راه قانونی، ورود آن ها به کشور را میسر می کند.

تجربه و دانش

تلاش و توسعه با تجربه ‌ای قابل توجه در حوزه بازرگانی، دانش عمیقی را در زمینه واردات و صادرات و ترخیص کالا های متعدد کسب کرده است. این تجربه و دانش آنها را قادر می ‌سازد تا با دقت و حرفه‌ ای بالا کالاهای مورد نیاز را انتخاب کرده و خدمات بازرگانی موثری را ارائه دهند.

خدمات حرفه ‌ای

بازرگانی تلاش و توسعخ ارائه خدمات حرفه ‌ای و چندزبانه در زمینه ترجمه، نظارت بر کیفیت، حمل و نقل بین‌ المللی، گمرک و تسویه حساب را فراهم می ‌آورد. این خدمات کارآمد و قابل اعتماد به مشتریان کمک می ‌کند تا به طور موثری در فرآیند واردات و صادرات خود عمل کنند و به مسائل مربوط به تجارت جهانی پاسخ دهند.

کلام آخر

کالاهای ممنوعه وارداتی نوعی کالا هستند که با توجه به قوانین و مقررات کشور، ممنوع یا محدود شده ‌اند. این کالاها معمولا به دلیل عوامل امنیتی، بهداشتی، زیست‌ محیطی یا تحریم ‌های بین ‌المللی مورد ممنوعیت قرار می ‌گیرند. به عنوان مثال، مواد مخدر، سلاح‌ های خطرناک، محصولات حیات وحش، محصولات محافظت شده، مواد منفجره و مواد شیمیایی خطرناک از جمله کالاهای ممنوعه وارداتی هستند. واردات این کالاها در بسیاری از کشورها با مجازات ‌های قانونی همراه است و نباید بدون مجوز رسمی صورت گیرد. البته لیست کالاهای ممنوعه وارداتی در هر کشور ممکن است متفاوت باشد و باید قوانین و مقررات مربوطه را مورد بررسی دقیق قرار داد. برای اطلاع از هرگونه  ترخیص کالا به ایران از  کشورهای  مختلف مانند ترخیص کالا از دبی میتوانید به بازرگانی تلاش و توسعه مراجعه نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

.