ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک، علاوه بر کشور ایران، در کشور های قدرتمند جهان همچون آلمان و آمریکا با نرخ های بالایی صورت می گیرد، به طوری که در چند دهه اخیر کشور آمریکا جزء اولین کشورهای وارد کننده ورق گالوانیزه در جهان شناخته شده است و کشور آلمان در جایگاه دوم این رتبه بندی ها از کشورهای واردات ورق های فولادی و گالوانیزه است.
در صنایع به منظور افزایش مقاومت ورق های فولادی در برابر اکسیداسیون، خوردگی و زنگ زدگی های ورق های فلزی معمولا از گالوانیزاسیون استفاده می کنند. در این روش با پوشاندن سطح فولادی ورق ها با فلز روی مقاومت این ورق ها را در برابر عوامل محیطی افزایش می دهند.
تولید ورق فولادی گالوانیزه موضوع پیچیده، سخت و پرهزینه است، چراکه برای تولید این فلزها شما علاوه بر فولاد به فلز روی نیز نیاز دارید و این موضوع می تواند هزینه های شما را در تولید ورق های فولادی دوچندان نماید. همچنین در این صنعت برای گالوانیزاسیون سازی ورق های فولادی به دستگاه های فوقالعاده پیشرفته ای نیاز داریم کخ ورق های فولادی را در بیشترین مقاومت و کیفیت به ورق های گالوانیزه تبدیل کنند.
شرایط ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه در گمرک
ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه، مانند همه کالاهای وارداتی مطابق با قوانین بین المللی و داخلی کشور ها انجام می شود. به این معنی است که شما برای واردات و ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک، اسناد و مدارک مورد نیاز گمرک برای صدور مجوزهای واردات کالا، مجوزهای ثبت شرکت ترخیص کالا از گمرک و سایر مجوز های قانونی واردات کالا نیاز دارید تا کالاهای وارداتی خود را از کشور مبدا به کشور مقصد منتقل کنید.
افراد می توانند برای ترخیص کالاهای خود از شرکت ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک و ترخیص کار دستگاه ورق های فولادی و گالوانیزه کمک بگیرند تا این راه را به راحتی پشت سر بگذارید.
همان طور که میدانید واردات و ترخیص ورق فولادی از گمرک و ترخیص ابزار آلات از کمرک یک تجارت پر سود برای تجار و بازرگانان داخلی کشور می باشد، اما باید توجه داشت در این تجارت های بین المللی به علت وجود قوانین و مقررات مختلف همواره با ریسک های مختلفی مواجه هستیم و در صورت عدم توجه به قوانین امکان غیر قانونی بودن تجارت است و ضرر های مالی زیادی به همراه خواهد داشت.
مراحل ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
- دریافت پروفرما و پکینگ لیست
- ارتباط با شرکت حمل و نقل بین المللی
- تکمیل اسناد و تشکیل پرونده
- بررسی و تایید توسط کارشناس فنی گمرکی و بازرگانی
- بیمه کردن کالا هماهنگی جهت بازرسی در مبدا و مقصد
- اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی
هزینه و تعرفه گمرکی واردات ورق های فولادی و گالوانیزه
هزینه ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک به نسبت سایر ورق ها دیگر هزینه های نگهداری و تعمیر کمتری دارد، همچنین هزینه ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه نسبت به سایر ورق های دیگر در برابر خوردگی مقاوم هستند کمتر است. همچنین جوشکاری ورق های فولادی و گالوانیزه به راحتی انجام می شود. همینطور با توجه به روی اندود کردن این ورق ها می توان گفت که این ورق ها دارای ظاهری براق و باکیفیت است. در ادامه به تعرفه های گمرکی می پردازیم:
- کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص ورق گالوانیزه 0.4mm یعمی آهن ورق روکش شده با روی در صورتی که عرض آن 600 میلیمتر باشد و ضخامت آن 0.4 باشد که دارای کد تعرفه گمرکی 72103000 می باشد که دارای 15 درصد حقوق ورودی و 9 % مالیات ارزش افزوده می باشد.
- کد ترخیص ورق های گالوانیزه و فولادی به ضخامت کمتر از 3.0 میلیمتر است.
- کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص ورق گالوانیزه به ضخامت بیشتر از 5.1 میلیمتر است.
شرکت خدمات ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
خدمات ترخیص ورق های گالوانیزه، از جمله اقدامات متنوعی است که شرکت های بازرگانی ارائه می دهند. این شرکت ها خدمات متنوعی را در ارتباط با واردات و ترخیص انواع کالاها از گمرکات مختلف کشور از جمله ترخیص کالا از گمرک خرمشهر، بندر عباس و دیگر گمرکات به تجار و بازرگانان داخلی و خارجی ارائه می نماید. از جمله خدمات متنوع شرکت های بازرگانی در زمینه ترخیص ورق های گالوانیزه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دریافت کارت بازرگانی
- تهیه مجوزهای مربوط به واردات
- جمعآوری اسناد مدارک ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
- آشنایی با انواع هزینه ترخیص ورق های گالوانیزه
- ترخیص انواع ورق های فولادی گالوانیزه مانند ورق های نورد سرد و گرم، ورق رنگی، ورق های روغنی و…
سوالات متداول در خصوص ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
هر کدام از کالا ها دارای ارزش و تعرفه جداگانه هستند.
بله اگر درست انجام شود می تواند سود دهی بالایی داشته باشد.
حقوق ورودی کالاهای فولادی که جز فصل 72 استبین حداقل 5 و حداکثر 26 می باشد هزینه های ورود کالا چگونه محاسبه می شود؟
آیا واردات و صادرات ورق های فولادی و گالوانیزه سود دهی بالایی به همراه دارد؟
حقوق ورودی کالاهای فولادی و مصنوعات آن چند درصد است؟